Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürlüğü

Nazan ÖNER YILMAZ

Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü

Özgeçmişi

1980 yılında Kütahya da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir de tamamladı. 2002 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hemşirelik (Lisans) bölümünden mezun olarak göreve başladı. 2012 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2009-2013 yılları arasında Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Nöroloji Yoğun Bakım Sorumlu Hemşireliği yine aynı tarihlerde Atatürk Üniversitesi Lisans tamamlama programı çerçevesinde Staj Koordinatörlüğü ve Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programında eğitmen olarak görev yaptı. 2016-2018 yılları arasında Yunus Emre Devlet hastanesi Mavi Hastane Hizmet Binasında Servis ve Poliklinik Sorumlu Hemşireliği görevini yerine getirdi. 2021 yılında Yunus Emre Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.22.12.2023 tarihi itibariyle  Sağlık ve Bakım Hizmetleri müdürü olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibi.

22 Aralık 2023