Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde “ENGELLİ DİŞ TEDAVİ MERKEZİ” Hizmet Vermeye Başladı
16 Kasım 2023

Yunus Emre Devlet Hastanesi bünyesinde, zihinsel veya bedensel engeli bulunan ya da özel gereksinime ihtiyacı olan vatandaşlarımız, açılmış olan “Engelli Diş Tedavi Merkezi”nde tedavilerini yaptırabilecekler.
Hastanemiz " Engelli Diş Tedavi Merkezi” nde Otizm, Down Sendromlu hastaların yanı sıra zihinsel ve bedensel engellilerin ağız ve diş sağlığı tedavilerinde hizmet kalitesi artırılacak olup, uygulama ile bu bireylerin ağız ve diş sağlığının iyileştirilmesi sağlanacaktır.
Engelli Diş Tedavi Merkezimiz, B blok 1. Katta yer almaktadır. Tedavi merkezinde; 1 diş hekimi, 2 sağlık personeli ve 1 tıbbi sekreter görev yapmaktadır.

• 001 Engelli Diş.jpg
  • 002 Engelli Diş.jpg