Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları Devam Ediyor
31 Ekim 2023

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanemiz Konferans Salonunda düzenlenen Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Eskişehir İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ’nin açılış konuşmasıyla başladı.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, yapmış olduğu konuşmasında; “Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde, ülkemizin sağlık hizmetlerindeki gelişmelerini ve başarılarını kutlarken, sizin ve tüm sağlık çalışanlarının sağlık alanındaki çalışmalarına minnettarız” dedi.
Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamalarında Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilen etkinliğe Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı ve Kamu Hastaneleri Başkan vekili Op. Dr. Ersin IŞILDI, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet GÜLLÜ, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Mücahit Said DESTİCİ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr Erdinç ÖZKURT, Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekim ve Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Gamze AKIN MUMCU, hastane yöneticileri ve çalışan personellerimiz katılım sağladı.
Daha sonra 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasın da Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ ve Yunus Emre Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Gamze Akın Mumcu ve Kurum yöneticileri takdim etti.

• Cumhuriyet 04.jpg
  • Cumhuriyet 11.jpg